Η εταιρεία Αφοί Μιχαλόπουλοι ΑΒΕΕ διαγράφει μια επιχειρησιακή πορεία στην πόλη της Θεσσαλονίκης για περίπου μισό αιώνα. Πρωτοπόροι στην κατασκευή περιφράξεων και συρματοπλεγμάτων μετεξελιχθήκαμε σε εταιρεία που μπορεί να προσφέρει τα πάντα στο χώρο του εμπορίου σιδήρου και λαμαρίνας. Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας αποτελούμενες από δύο μονάδες συνολικής έκτασης 20.000τ.μ. με 6.000τ.μ. καλυμμένους χώρους, απασχολούνται συνολικά 40 άτομα με δυνατότητα πλήρους επεξεργασίας 30.000 τόνων χαλυβουργικών υλικών ανά έτος.

Η εταιρεία με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη παρέχει μια πληθώρα υπηρεσιών και προϊόντων, μερικές από τις οποίες είναι παντώς τύπου μεταλλικές κατασκευές και περιφράξεις. Μπορούμε να παρέχουμε όλους τους τύπους λαμαρίνας σε κάθε εμπορική διάσταση κ ποσότητα. Διαθέτουμε γαλβανιστήριο και ηλεκτροστατική βαφή.

Άμεσοι στόχοι της επιχείρησης η καθιέρωση της στο τομέα της μεταποίησης, εμπορίας σιδήρου και φασόν μεταλλικών κατασκευών στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου και των Βαλκανίων όπου έχει λειτουργήσει εξαγωγικά τα τελευταία έτη με σημαντικά αποτελέσματα.

Team

Εγκαταστάσεις

1ο Εργοστάσιο Αφοί Μιχαλόπουλοι

2ο Εργοστάσιο Αφοί Μιχαλόπουλοι

Εκθέσεις

ektheseis

TUVELOT
Στην εταιρεία απασχολούνται 35 άτομα προσωπικό πλήρως εξιδικευμένο και καταρτισμένο στους τομείς της παραγωγής,του σχεδιασμού προιόντων, στην κατασκευή περιφράξεων, στον ποιοτικό έλεγχο, στην συσκευασία και στην παράδοση με ίδια μεταφορικά μέσα των παραγγελίων - ζητήσεων.

Έχουμε λάβει πιστοποιήσεις (TUV hellas, CE, ΕΛΟΤ κ.α.) οι οποίες δείχνουν στο ευρύ κοινό την δυναμική της εταιρίας μας στον χώρο των κατασκευών.

Είπαν για Εμάς

Επικοινωνήστε Μαζί Μας